Изграждане На Проекти По Еврофондове За България

Изграждане На Проекти По Еврофондове За България

Куолити Груп успешно изгражда европроекти в София и страната с до 100% безвъзмездно финансиране по всички програми достъпни за България от Еврофондовете. Разполагаме със специалисти в съответните области с богат опит и рутина. Фирмата разполага с необходимата механизация, машини и инструменти за изпълнение на обекти с високи изисквания за бързина и качество.

Примерен проект по програма за България от Еврофонд е Хотел „Перла“ и „Мода Бар Ревю“ гр. Стрелча. Програма/Мярка – ПРСР (2007-2013) / 311 „Разнообразяване към неземеделски дейности“ със субсидия 70%.

Описание: Къща за гости и кафе аперетив

В съществуващия парцел е изпълнено ниво Изба на кота -2,40. В проекта се изпълнява партер, първи, втори етаж, мансарда и покрив. Сградата е ситуирана, като е съобразена с дадените във визата ограничителни линии.

В сутерена, са разположени четери склада. На партера от към улицата са разположени кафе-аперетив със склад и санитарни възли, а в задната част  се намира рецепцията и стълбищна клетка, която ще свързва всички нива. Главния вход за кафе-аперитива е от изток, а за къщата за гости е от запад, като има и вход от самото заведение. На първия и втория етажи ще се намират по четири стаи за гости на етаж, всяка от които  е със собствена баня с тоалетна, като две от стаите  имат тераси. В мансардното ниво  са разположени две стаи за гости, всяка от които със собствена баня с тоалетна и с по две тераси за всяка по отделно. Връзката между отделните нива става посредством двураменна стълба с пряко странично осветление.